algemeenmedia contactsponsors samenwerkinginfo reserveren

Untitled-4.jpg

Culturele samenwerking

Samen met de Rhedense Stichting voor Kunst & Cultuur de Alliantie onderzoekt K13 de mogelijkheden in het nieuwe seizoen met enige regelmaat een cultureel cafe te organiseren.Een ontmoetingsplaats voor onder andere kunstenaars, ontwerpers, architecten, acteurs en auteurs.Een plek waar nieuwe ideeŽn en samenwerkingen kunnen ontstaan en waar men zijn geest aan elkaar kan scherpen. 

K13 werkt sinds jaren samen met Boekhandel Jansen & De Feijter. Die samenwerking resulteert ieder seizoen in een reeks ontmoetingen tussen publiek en schrijvers tijdens de drukbezochte literaire avonden in K13. Behalve Boekhandel Jansen & De Feijter heeft K13 nog een belangrijke culturele partner: Bibliotheek Veluwezoom. Vanaf het seizoen 2010-2011 slaan we de handen in elkaar. De literaire avonden zullen eveneens via de aangesloten bibliotheken ruimschoots onder de andacht van het publiek worden gebracht. Maar dat is nog niet alles! Na de zomer van 2010 is het als pilot mogelijk om in het bibliotheekfiliaal in Dieren kaarten voor alle voorstellingen van K13 te kopen. Voor nieuwsgierige geesten biedt het samenwerkingsverband tussen boekhandel, bibliotheek en kunstcentrum een unieke kans om kennis te maken met nieuwe boeken en schrijvers en met vormen van theater en muziek die op hun werk zijn geÔnspireerd.

Ook Harmonie Unisono en K13 hebben het komend seizoen de handen in elkaar geslagen. Unisono zoekt naar nieuwe muzikale ontwikkelingen en de eerste opbrengst hiervan is het slagwerkspektakel te zien in K13 op zaterdag 26 maart.

En, weliswaar in een wat ander jasje, ook het door de Gemeente geinitieerde project Vrouwen maken het Verschil krijgt in het nieuwe seizoen een vervolg in K13. We houden u via onze site en de pers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.