Kunst - Muziek - Theater

Kastanjelaan 13
6883 HZ Velp (Gld.)
(bij het NS-station)

Email: info@k13.nl

Telefoon: 026 364 26 13

OpeningstijdenTheater:
uur voor de voorstelling

Openingstijden kantoor:
dinsdag t/m vrijdag van
10.00 - 17.00 uur

Openingstijden expositie:
donderdag, vrijdag en
zaterdag van
12.00 - 17.00 uur
zondag van
12.00 – 15.00 uur
en na telefonische afspraak

 

  
 

K13 en educatieK13 en verhuur - zaalverhuur en meer mogelijkhedenreserveren voorstellingen K13exposities K13naar de Home-page K13
algemeenmediacontactsponsorssamenwerkinginfo reserveren

Hooggeëerd publiek,

K13 bestaat 25 jaar en gaat in de huidige vorm zijn vijfde seizoen in. Ons jubileum hebben we afgelopen mei groots gevierd. Ondernemingen, sponsors, zakenvrienden en particulieren maakten het, door het plaatsen van een advertentie, voor ons mogelijk de Jubileumkrant te realiseren. Onze oproep aan u allen vriend of donateur te worden leverde ons nog meer vrienden op. Hoewel de storm rond het voortbestaan van K13 is gaan liggen, waait het nog steeds hard. K13 zet alle zeilen bij en heeft uw steun nog steeds hard nodig!

K13 wordt ondersteund door een groot aantal sponsors, zakenvrienden en vrijwilligers, die met enorm enthousiasme meebouwen aan de opgaande lijn van K13. En ook ons publiek weet de weg naar K13 steeds beter te vinden. Waarvoor onze oprechte dank!

Ook dit seizoen hebben we weer gezocht naar een breed, spannend en verrassend aanbod aan voorstellingen. Naast een groot aantal theatervoorstellingen, biedt K13 op het gebied van muziek weer hedendaags geďmproviseerd, hedendaagse jazz,wereldmuziek en een aantal klassieke concerten. Maandelijks zijn er cabaret- of kleinkunstvoorstellingen. Een kleine greep uit het programma: we openen met de toneelvoorstelling Mensenkinderen van J.J. Voskuil, Monique v.d. Werff met de eerste voorstelling van Veronika besluit te sterven naar de roman van Paulo Coelho, Leoni Jansen in concert, HelmertWoudenberg komt uiteraard weer, maar ook Kathenka Woudenberg is te gast en Cargo / Het Zuidelijk Toneel, Keesen&Co,... en op het gebied van muziek The Ploctones, Eric Vloeimans en de GTBB gaat door met de concertserie: Dubbelslag jazzconcerten!

K13 gaat voor de kids!
Alweer het derde seizoen nu maandelijks op de woensdagmiddag kindervoorstellingen. De kindervoorstellingen blijken een succes. Ook de theaterworkshops deden het goed. Alle reden om ook in het nieuwe seizoen naast voorstellingen weer theaterworkshops aan te bieden. Aan het begin van het seizoen verschijnt een eigen folder met naast uitgebreide informatie over de kindervoorstellingen ook de randprogrammering. De folder wordt op alle basisscholen binnen de gemeente verspreid.

K13: persoonlijk, aandachtig, verrassend en gastvrij!

We zijn zover en zien met spanning uit naar onze bespelers en publiek. BESTEL NU!

Met vriendelijke groet
Nicolette van der Wal, directeur K13

Bestuur K13

Dhr. P.R. Langendonk, voorzitter
Dhr. J.W.E. Nagtegaal, penningmeester
Dhr. J.A.J. Kemps, bestuurslid
Dhr. P.F.M. Braat, bestuurslid
Dhr. G. Trouw, bestuurslid

Comité van aanbeveling

Mevrouw P. van Wingerden-Boers, burgemeester van de gemeente Rheden • De heer M. Grob, Hoofd publiek en berdijf Centraal Museum Utrecht  • De heer W. Hillenius, voorzitter van het College van Bestuur ArtEZ • De heer drs. G.Keulen, voorzitter van de Kamer van Koophandel • De heer C.G.A. Cornielje, Commissaris van de Koningin in de Provincie Gelderland • Jan Siebelink, auteur • Janine Jansen, violiste.


K13 en educatieK13 en verhuur - zaalverhuur en meer mogelijkhedenreserveren voorstellingen K13info K13: Pers, alg.info, com.van aanbeveling,sponsors etc.exposities K13naar de homepage van K13naar de Home-page K13