algemeenperscontactsponsorssamenwerking info reserveren 

Eenvoudig bestellen  

• Geef aan of u zonder of met een seizoen / of voordeelpas bestelt.
• Vul bij de door u gekozen voorstellingen het aantal gewenste kaarten in.
• U hoeft zelf verder niets uit te rekenen, dat doen wij voor u en is mede afhankelijk van de      beschikbaarheid van plaatsen.
• Wanneer u uw rekeningnummer invult geeft u automatisch een machtiging tot éénmalige        incasso voor het totaalbedrag.
• Controleer uw bestelling en klik op verzenden.

De K13 Seizoenpas

Met de Seizoenpas à € 120,- zijn vrijwel alle voorstellingen toegankelijk zonder bijbetaling. Bij
aanschaf van deze pas kunt u direct  8 voorstellingen bestellen uit het aanbod op het bestelformulier. De entreebewijzen sturen wij naar u op. Hier na  kunt u per lopende maand extra voorstellingen reserveren. De entreebewijzen liggen dan op de avond van de voorstelling aan de kassa voor u klaar. Ook hier geldt, vol is vol. De pas is persoonsgebonden en ook voor de Seizoenpas geldt vooraf reserveren verplicht!

De K13 Vriendenpas 

In het seizoen 2006 / 2007 introduceerde K13 de Vriendenpas. Een pas waarmee u op de hoogte blijft van wat er in K13 gebeurt en u krijgt op alle voorstellingen € 2,- korting! Ook geldig bij de literaire avonden van Boekhandel Jansen & De Feijter. Bestel de Vriendenpas 
à € 35,- per persoon en verzeker u van optimale informatie en kortingen. 

K13 Donateurspas 

Donateurs hebben dezelfde voordelen als vrienden, en worden eenmaal per seizoen uitgenodigd voor een donateursavond.Tijdens deze avond krijgen zij een speciaal programma,waarbij K13 zorgt voor hapjes en drankjes.Voor minimaal € 75,- bent u donateur van K13 en draagt u bij aan een divers kunstcentrum in uw directe omgeving. K13 heeft u nodig,wordt vriend of donateur en draag bij aan een kunstcentrum dat niet alleen een cultuuraanbod heeft dat kwaliteit uitstraalt maar ook uitnodigt, aanspreekt, behaagt, confronteert,vermaakt en engageert.

K13 Studentenpas

Speciaal voor studenten van het Voortgezet onderwijs en MBO en HBO opleidingen introduceert K13 de Studentenpas.Voor € 50,- kunnen studenten deze pas aanschaffen en hebben op vertoon van deze pas, zonder bijbetaling, toegang tot allevoorstellingen in K13.
Wanneer u een studentenpas bestelt dient u een geldig bewijs van inschrijving van uw voortgezette, MBO of HBO opleiding mee te sturen.

De kleine lettertjes. Let op!

•     Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Aangezien er per                    voorstelling niet meer dan 100 plaatsen beschikbaar zijn is ook een pas niet altijd een                garantie op plaatsen.
•     Hoe sneller u reageert, hoe meer kans u heeft op de door u begeerde voorstellingen.
•     U kunt alleen bestellen en betalen wanneer u K13 eenmalig machtigt om het                            totaalbedrag van uw rekening af te laten schrijven.
•     Wanneer uw betaling is ontvangen ontvangt u aan het begin van het seizoen de door u          bestelde entreebewijzen thuis.
•     Bewaart u uw kaarten goed, bij verlies kunnen wij u geen nieuwe geven.
•     Eenmaal gekochte en betaalde kaarten kunnen wij niet terugnemen. Bent u onverwacht          verhinderd, probeert u dan iemand anders een plezier te doen met de kaarten. Wel kunt 
       u uw kaarten omruilen voor een andere voorstelling. Wij geven nooit contant geld retour.
•     Kaarten voor Seizoen- en Studentenpashouders zijn persoonlijk en alleen geldig in                  combinatie met de K13 Seizoen- of Studentenpas.
•     Kaarten met korting zijn alleen geldig indien bij de ingang een CJP-pas danwel een K13            Vrienden of donateurspas kan worden getoond.
•     De literaire avonden i.s.m. Boekhandel Jansen& de Feijter zijn voor pashouders van K13          met korting toegankelijk.Kaarten kunnen besteld worden via het bestelformulier van K13        of bij Jansen & de Feijter worden aangeschaft.
•     Wijzigingen in de programmering voorbehouden.
•     U kunt ook in het seizoen kaarten reserveren. Bij voorkeur via reservering@k13.nl. Maar          u kunt ook bellen: 026 364 26 13